Hege Jensen, Karen Anne Buljo: På vei til de åtte årstider land – solas og vindens folk/Beaivváža ja biekka olbmot

på vei til de åtte årstiderEt annerledes og morsomt språkkurs hvor du i tillegg til å lære å føre en enkel samtale på nordsamisk også lærer om samens kultur og historie. Vi følger turentusiasten Henrik på reise gjennom Finnmark.  Alle dialogene finnes på CD som følger med. Boka er rikt illustrert med flotte fotografier.
Forfatter Hege Jensen har i en årrekke har formidlet kultur- og språkprogram i NRK i tillegg til å ha gitt ut flere språk- og kulturbøker, og mener at alle i Norge i alle fall bør kunne hilse på samisk. Medforfatter Karen Anne Buljo underviser til daglig i samisk ved Alta videregående skole og har også gitt ut en rekke bøker på nordsamisk språk.
ISBN: 978-82-9982299-1-5. SpråkJensen, 2014. 290.- (kan kjøpes gjennom haugenbok.no)