Anne B. Ragde: Njoammelhiitta

njoammelhiittaNordsamisk versjon av Anne B. Ragdes Harehjerte (2005).
Martine var redd for alt mulig. Før trodde hun at det ville gå over bare hun ble seks, men da hun våknet på bursdagen sin og så en edderkopp i taket, måtte hun rope på mamma. Hun var redd for brannbiler og store hunder også. Helt til høstferien med morfar, den ferien hun lærte å bli en tøffing.
Oversatt til nordsamisk av Marit Alette Utsi. Lettlest tekst for barn i alderen 6-9 år.
Martine balai vaikko mas. Son lei navdán iežas heaitit ballamis go deavdá guhtta jagi, muhto go morihii iežas riegádanbeaivvi ja oinnii heavnni robis, de gal čuorvvui eatni. Son balai dollačáskadanbiillain ja stuorra beatnagiin maiddái. Dássážii go čakčaluomus lei leamaš ádjá luhtte, luomus mas šattai duostil.
ISBN: 978-83-7374-956-7.  Davvi girji, 2014. 56 s.Innb. 169.-