Tone Elvebakk, Janne Olsby: Elle ja Ándá fearánat viervvás/Elle og Anda i fjæra

elle_og_anda_i_fjraTospråklig bildebok med de to samiske kulturambassadørene til Bok- og kulturbussen i Sør-Troms i hovedrollen. Elle og Ándá er to samiske dukker fra Ofoten og er til vanlig å finne i en kasse i Bok- og kulturbussen i Sør-Troms som er mulig å låne hjem for dem som ønsker det.
Denne boka er den første i serien om Elle og Ándá. De er ute på eventyr i fjæra denne gangen – og der opplever de mye, både spennende, artig og skummelt. Her møter de også rávga, en skummel skikkelse som noen tror på og andre ikke.
Nordsamisk og norsk tekst. Boka har også en liten ordliste. Foto: Sigrid Schrøder. Oversettelse til nordsamisk: Ante Mikkel Gaup.
ISBN: 978-82-91973-57-9. Várdobaiki, 2014. 67 s. 220.-
Boka kan bestilles fra Várdobaiki: . Telefonnummer: 769 85020/post@vardobaiki.no