Whispering treasures – an anthology

Whispering Treasures er en samisk skjønnlitterær antologi i engelsk språkdrakt. Tekstene gir et bilde av et samfunn i endring der man må forholde seg til modernisering og trykket fra storsamfunnet, men også til en virkelighetsforståelse som holdes levende av en rik fortellertradisjon basert på myter og magi. Forfatterne som er representert er blant andre Kirste Paltto, Kerttu Vuolab, Jovnna Ande Vest, Inga Ravdna Eira og Sara Margrethe Oskal. Paperback.

Whispering Treasures  is a literary anthology.  The texts depict a picture of a changing society, where one has to cope with modernization and pressure from the main society on the one hand; and a reality kept alive by a rich oral tradition based on myths and magic. Paperback.

ISBN: 9788273748690 . Davvi girji, 2012. 120 s. 175.- (kan kjøpes fra bl.a. haugenbok.no og bokkilden.no)