Elin Kåven: Jikŋon musihkka – Frozen music live(DVD)

 Opplev artisten og danseren Elin Kåven live på denne musikk DVD basert på materiale fra hennes CD Jiknon musihkka – Frozen Music fra 2009. Som bonus følger musikkvideoen Lihkku niehku – Dream of Fortune som lagde til Finnmarksløpet 2011.   Elin Kåven ble valgt til Årets Samiske artist av Sapmi Music i 2011 som promoterer unge talentfulle samiske artister. Denne DVD’en inneholder opptak fra konsertturneen som ble arrangert under året.

Vásit Elin Kåven artistan ja dánsejeaddjin dán DVD:s mii lea báddejuvvon konseartaráiddus 2011:s go Sapmi Music válljii su dan jagi Sámi artistan. Konseartta vuoddu lea su vuosttaš CD Jiknon musihkka – Frozen Music. Lassin lea musihkkavideo Lihkku Niehku man son dagai beanavuodjingilvui Finnmarksløpet 2011.

DATDVD60. Dat/Musikkoperatørene, 2012. 1 DVD, (1t, 3 min.). 199.- (kan også kjøpes gjennom cdon.com)