Victoria Harnesk och Ville Söderbaum: Språkspelet – korten som gör dig till kung på nordsamiska! (spill)

Språkspelet er et underholdende spill for innlæring av fraser på nordsamisk. Den er laget slik at alle kan være med uansett om man kan samisk eller ikke. Spillet kan anvendes som selskapslek i gode venners lag eller som læremiddel i samiskundervisningen. Spillet finnes både som spillboks og som separat kortlek. Spørsmål og svar er på nordsamisk med svensk oversettelse.

Kortleken har 300 fraser i jeg -og du form. Spillboksen inneholder tre kortleker med tilsammen 900 spørsmål og svar i førsteperson, tredjeperson og i flertall. I tillegg inneholder den et 80-siders hefte med regler, uttale og ordliste. Beregnet fra 8 år og for 2-10 spillere. Passer for språkinteresserte og i studiesammenheng.

For mer informasjon og bestilling: Språkspelet

Victoria Harnesk och Ville Söderbaum, 2010. Pris spillboks: 430 SEK eller 353 NOK