Magne domantrener Skåden: Jeg er ikke en fjellklatrer

Jeg_er_ikke_en_fjellklatrerForlaget skriver:

Med denne boka debuterer Magne domantrener Skåden som novelleforfatter.

Novellene har en jeg-person som vandrer og betrakter i svært ulike miljøer. Enkelte ganger kan de ytre omgivelsene være sparsomt skildret. Da er de psykologiske indre observasjoner hos jeg-personen desto mer rikholdige, stundom underfundige. Tekstene sier noe om en individuell styrke, om nysgjerrighet på verden og vilje til å overleve. Men også om en egenartet form for ensomhet.

Dette er Magne domantrener Skådens femte bok. Forfatteren er hjerneskadet og kunne ikke kommunisere med omverdenen før i voksen alder etter å ha fulgt trening med domanmetoden. Tidligere utgitt: 2006: Jeg er fri! Ett år med domantrening 2007: På egne ben. To år med domantrening 2007: Jeg hadde en underlig drøm. Fablisert møte mellom hjerneskade og helsevesen 2007: I mine drømmer åpnes hus. Fablisert møte mellom hjerneskade og helsevesen

ISBN: 978-82-91983-33-3. Skániid girjie, 2008. Pris/Háddi: 190.- (kan kjøpes gjennom bl.a. haugenbok.no)