Mangfold eller enfold- 21 stemmer om kultur i vår tid

MangfoldEllerMangfold eller enfold” er en antologi om mangfold. Boka har 21 bidragsytere med svært forskjellig ståsted som deler sine tanker om det flerkulturelle samfunnet. Kulturminister Trond Giske er både bidragsyter og redaktør for antologien.

En tankevekkende bok om vår tids vanskeligste og viktigste tema – debatten om det kulturelle mangfoldet. Forfatterne tar for seg spørsmålet om hvordan mangfoldet setter oss på prøve, endrer samfunnet og stiller krav til både majoriteter og minoriteter.

Blant forfatterne finner vi både nåværende og tidligere kulturministre, norske og internasjonale forskere, debattanter og forfattere. Lene Hansen – tidligere festivalleder forRiddu Riđđu bidrar også med en artikkel i boka – Riddu Riđđu – fra verken eller til både og. Til sammen utgjør bidragene den mest oppdaterte og utførlige samlingen av debattinnlegg om det kulturelle mangfoldet på norsk.

ISBN: 978882032914118. Aschehoug, 2009. 3o6 s. Pris: 349.-