Om oss/Min birra

Dette nettstedet driftes av Troms og Finnmark fylkesbiblioteks Samiske bibliotektjeneste som en informasjonstjeneste som skal gjøre det lettere for bibliotek i Troms og Finnmark å orientere seg i og holde seg oppdatert på nye utgivelser om samer og samiske forhold, og samisk litteratur, musikk og film.

Samisk bibliotektjeneste er en rådgivende bibliotektjeneste for samisk materiale. Rådgiver har kontor på Senter for nordlige folk . Samisk bibliotektjeneste har samlinger som inngår i bibliotek-og museumsenheten på Senter for nordlige folk. Deler av samlingen deponeres til Bibliotek-og kulturbussen i Nord-Troms. Det er  mulig for bibliotek, skoler og barnehager i Troms å bestille depoter og lån.

Samisk bibliotektjeneste  arbeider med å øke kunnskapen om samisk litteratur og kultur i Troms gjennom tiltak som dette nettstedet, nyhetsbrev og deltakelse på IBBY Barnebokforum.