Terje T. Wollmann: Næjla jih Magga 2

Terje T. Wollmann og illustratør Kristoffer Karlsen har gitt ut oppfølger til tegneserien Næjla jïh Magga (2020).

I denne tegneserien om søskenparet fra Finnmark får vi blant annet være med å hjelpe en forkommen edderkopp. Vi får også være med når mor forteller et dramatisk samisk eventyr som godnatthistorie.

Ellen Bull Karlsen har oversatt til sørsamisk. For aldersgruppen 6-13 år.  Tegneserien er også gitt ut på nordsamisk, sørsamisk og kvensk.

ISBN: 978-82-691985-5-3. Vintereik forlag, 2021. 27 s. 99.- (kan kjøpes gjennom Biblioteksentralen)

Terje T. Wollmann: Nils ja Magga 2

Terje T. Wollmann og illustratør Kristoffer Karlsen har gitt ut oppfølger til tegneserien Nils ja Magga (2020).

For aldersgruppen 6-13 år. Kvensk tekst. Tegneserien er også gitt ut på nordsamisk, sørsamisk og norsk.

ISBN: 978-82-691985-7-7. Vintereik forlag, 2021. 27 s. Heftet. 99.- (kan kjøpes gjennom Biblioteksentralen)

Terje T. Wollmann: Niillas & Mággá 2

Terje T. Wollmann og illustratør Kristoffer Karlsen har gitt ut oppfølger til tegneserien Niillas ja Mággá (2020).

For aldersgruppen 6-13 år. Nordsamisk tekst. Tegneserien er også gitt ut på norsk, sørsamisk og kvensk.

ISBN:  978-82-691985-6-0. Vintereik forlag, 2021. 27 s. 99.- (kan kjøpes gjennom Biblioteksentralen)

Terje T. Wollmann: Nils & Magga 2

Terje T. Wollmann og illustratør Kristoffer Karlsen har gitt ut oppfølger til tegneserien Nils og Magga (2020).

For aldersgruppen 6-13 år. Norsk tekst. Tegneserien er også gitt ut på nordsamisk, sørsamisk og kvensk.

ISBN:  978-82-691985-4-6. Vintereik forlag, 2021. 27 s. 99.- (kan kjøpes gjennom Biblioteksentralen)

Anna Fiske: Guktie maanam darjodh?

Anna Fiskes Hvordan lager man en baby? (2019) i sørsamisk oversettelse.

Mange barn lurer på hvordan babyen kommer inn i mammas mage, hvem som kan lage en baby, og hvordan det egentlig gjøres. Gjennom lekne og fargerike illustrasjoner viser bilder og tekst helt konkret hvordan man lager en baby, enten det er på den «tradisjonelle» måten eller ved hjelp av prøverør. Boka ufarliggjør et evig aktuelt tema, og gir et utgangspunkt for videre diskusjon.

Oversatt til sørsamisk  av Sara Marja Magga. Sakprosa for aldersgruppen 3-9 år.

Datne aaj onne maana, maanetje, orreme.Gaajhkh almetjh leah maanetjh orreme. Men, guktie maanetjem darjodh?

ISBN: 978-82-8263-473-1. ČálliidLagadus, 2021. 78 s. Innb. 299.-