Marit Kirsten Anti Gaup: Firkkaláhkku

firkkalahkkuEventyr på nordsamisk om Elen, Karen Samuel og Johan har vært med faren sin i vedskogen. På tur tilbake begynner de å leke, men plutselig oppdager de at de ikke lengre er i den grønne skogen, men at de leker mellom steinene ved berget. De lukter lukten av friskt grønt gress og de oppdager nydelige blomster som vokser der. De klarer ikke å motstå og må bare undersøke hva som finnes der. Du store verden, dette her er jo ikke vanlige steiner og berg. I dette berget finnes det jo vinduer og det går en steintrapp helt opp til en berghylle, og der er det en dør også. Plutselig ser de at døra åpner seg og de hører at den knirker. Bak døra kommer det frem en hånd med små runde fingre som vinker barna inn…
ISBN: 9788273749987. Davvi girji, 2016. 48 s. 240.- (kan bestilles gjennom Biblioteksentralen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *