Siri Broch Johansen: Jeg er en skiløper

jeg_er_en_skiloper Siri Broch Johansens  nye ungdomsroman. Hovedpersonen er 15-årige Josef som er en talentfull skiløper.  Vi følger han og hans kamerater i deres utfordringer i hverdagen og fritiden. Romanen inneholder alt fra actionfylt handling til brennhet kjærlighet og har en overraskende vending. Aldersgruppe 12-16 år.
Johansen debuterte som barne- og ungdomsbokforfatter med  Sárá Beaivegirji i 2010. Boka ble også gitt ut i lulesamisk, sørsamisk og norsk versjon. For den samiske versjonen fikk hun Samerådets litteraturpris. Johansen har tidligere publisert dikt og noveller i blader og antologier, har skrevet teaterstykker og lærebok.
ISBN: 978-82-8263-157-0. ČálliidLágádus, 2014. 93 s. Innb. 225.- (kan bl.a. kjøpes gjennom haugenbok.no)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *