Máddji: Dobbelis/Beyond (CD)

Dobbelis / Beyond er Máddjis (Ánne Máddji Heatta) debutalbum. Hun skaper et litt annerledes lydbilde innen samisk musikk, et lydbilde som gjenspeiler en lengsel til ”det hinsidige” – en drømmeverden. Tekstene er skrevet av henne selv og hennes far Nils Johan Heatta. Roger Ludvigsen, Patrick Shaw Iversen og Peter Baden produsenter og musikalske medarbeidere.

Dobbelis / Beyond lea Máddji vuosttaš skearru. Veaháš earalágan jietnagovain sámi musihkkas skearru muittuhastá ohcaleami dohko “dobbelii”, máilbmái mii dušše niegus gávdno. Lávlagiid teavsttaid lea Máddji ieš cállán, ja maid su áhcci Nils Johan Heatta. Nu leage dán CD buvttadeaddjit ja musihkkalaš ovttasbargoguoimmit Roger Ludvigsen ja vel Patrick Shaw Iversen ja Peter Baden.

DATCD-53. DAT, 2009. 1 CD: 149.- (CDON)